2015 İyi iPhone Uygulamaları

Son ücretsiz iPhone uygulamalarından sonra 2015 yılı için ücretli en iyi iPhone uygulamaları açıklandı.

iPhone 6 ve 6 Plus Apple akıllı telefon ailesinin en yeni uzantısıdır ve mevcut uygulamalar giderek büyüyen bir kütüphane ile birlikte geliyor. Her ay mevcut olan en iyi iPhone uygulamaları yayınlanıyor ve bu aykiler şu şekilde sıralanmış.

ProTube

Google’dan resmi YouTube uygulaması geldi. Bu sürüm bizim için performans ve biraz daha güvenirlilik katıyor. wi-fi kapalı olduğunda bile izleme sağlıyor. iPad genel düzenini çok resim tabanlı olarak yani videoları görsel listesinde ilerletiyor.

2,29 £ |  ProTube

Duet

İster bir çift monitör kurun ama sadece iPhone 6 Plus’a duet bir sonuç olacaktır. Mac için arkadaşı uygulaması indirdikten sonra, sadece bir kablo ile iPhone’u bağlayın ve işte, tablet artık bilgisayarınızın bir uzantısı olsun. Performansı yüksekliği kablosuz yerine kablolu bağlantı kullanmanın başlıca nedenidir. Ayrıca büyük çözünürlük seçenekleri için retina seçin ve daha iyi bir görüntü elde edin. Ancak daha düşük çözünürlüklü seçeneklerden birini seçin ve performans artacaktır.

11,99 £ | Duet

2015 İyi iPhone Uygulamaları
2015 İyi iPhone Uygulamaları

Worldtime

Wordltime kullanışlı bir widget olarak bildirim merkezi için dilimli saatler eklemenizi sağlar. Bu temelinde var. Eğer çok seyahat ediyorsanız ve sıkça farklı ülkelerde gidiyorsanız sizin için harika bir uygulama olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz