2014 Yeni Kasa BMW M4 Coupe ve BMW M3 Sedan

 

BMW uzun süredir aklımızda olan BMW M4 Coupe ve BMW M3 Sedan modellerini nihayet Türkiye’de satışa sundu. Çok önce tanıtımı yapılan ve dünyanın birçok ülkesinde satışa sunulan araç, ülkemiz için de fiyatlandı.

BMW dünyasında en popüler araçlardan biri M3’tür. Kendini zamanla yeniledi ve en oturaklı açlardan biri oldu. Bunlar dışında 45 kilo kadar da hafifledi. Ayrıca aerodinamik açıdan çok daha üstün bir otomobil haline geldi. M serisinde motor büyük önem taşır. Bu nedenle oda yenilendi ve yıllardır küçük motor hacminden yüksek güç üretimine odaklanan firma BMW M3 Sedan içinde aynı yolu izledi. 4.0 litrelik V8 motor yerine 3.0 litrelik çift turbo beslemeli V6 motor yer aldı. Yani, gösterişli, ekonomik ve çok daha güçlü olan araç yakında yollarda kendini gösterecek.

18 janttan donanım özelliklerine kadar benzer olan otomobillerin sadece yükseklik ve genişliklerinde 7 mm fark bulunuyor. BMW M4 3.0 litre V6 çift turbo 431 beygir ve 550 nm tork benzinli bir araç aynı BMW M3 Sedan gibi. Ülkemizdeki fiyatlarına gelecek olursak Yeni kasa BMW M3 Sedan 463.270 TL ve BMW M4 Coupe ise 467.303 TL olarak fiyatlandırıldı.

İki araçta ülkemizdeki insanları bekliyor. Fiyatı belli ve ülkemizde satışa sunuldu. Yakında yollarda onlarla birlikte hiç değilse onlar yan şeritteyken seyahat edeceğiz.

Kaynak: www.otokokpit com

2014 Yeni Kasa BMW M4 Coupe ve BMW M3 Sedan
2014 Yeni Kasa BMW M4 Coupe ve BMW M3 Sedan
Paylaş
Önceki İçerikBir İlk Yaşandı: Apple Özür Diledi
Sonraki İçerikApple iPhone 6’da Bulunan Hata İçin Özür Diledi
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz