2014 Model Land Rover Discovery Sport Tanıtıldı

 

Yakın zamanda Land Rover Discovery’i tanıtan İngiliz Suv üretici şimdi de Land Rover Discovery Sport’u tanıttı.

En güncel Land Rover tasarımıyla görücüye çıkan araç, Suv serisi olan aileye katıldı. İngiliz firma Suv konusundaki etkinliğini arttırmak için Land Rover Discovery Sport’u tanıttı. Çok etkileyici bir tasarıma sahip olan araç aslında Suv ailesinden diğer araçlardan aldığı detaylarla hayata geçirilmiş. Boyutu açısından da Freelander’a yakınlığı ile dikkat çekmiş durumda. Fakat Freelander’dan daha iddialı olan araç 2741 mm dingil mesafesi sayesinde Freelander’dan daha fazla iç hacim sunacak.  Aksesuarları ile de çok şık görünecek.

Dört donanım paketi olan S, HSE, SE ve HSE luxury’i kullanıcılarına sunacak olan aracı isterseniz 5 isterseniz de 7 koltuklu seçeneklerinden kendinize uygun olanı seçebileceksiniz. Land Rover Discovery Sport ledli gündüz farı, 17 inç jant, 5 inç bilgi ekranı ve akıllı start – stop özelliklerini içerisinde barındırıyor. Multimedya ekranı 8 inç olan araçta EBD, EPS, DSC, ABS, EBA ve TSA gibi birçok güvenlik donanımı standart olarak yer alıyor.

Tüm bu özellikler dışında 19 ve 20 jant seçenekleri, 17 hoparlörü bulunan meridian ses sistemi, arka alanda USB bağlantı soketi, arka koltuk eğlence sistemi ve geri görüş kamerası gibi birçok üstün donanımlı özellikler bulunuyor.  Land Rover Discovery Sport ülkemizde 250.000 TL civarında satışa sunulacak.

2014 Model Land Rover Discovery Sport Tanıtıldı
2014 Model Land Rover Discovery Sport Tanıtıldı
Paylaş
Önceki İçerikNBA 2K15’in Oyuncu Puanları Açıklandı!
Sonraki İçerikMansory Porsche Panamera Turbo
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz