007 James Bond Aston Martin DB10 Arabası İle Göreve Hazır

Filmlerde kullanılan lüks araçlar filmin akılda kalıcılığını önemli düzeyde arttırdığı bir gerçektir. Bu yüzden özellikle aksiyon sahneleri bol filmlerde yüksek güçte ve tasarımda arabalar kullanılmaktadır. Bu düşünceye en güzel film örneği hiç kuşkusuz James Bond serisidir. Hangi yıllarda çekilir ise çekilsin bu filmde dönemin en iyi araçları kullanılmıştır.

Yeni James Bond serisinde kullanılacak olan şanslı arabalardan bir tanesi de gücünün dillere yayıldığı ve adı ile bir marka haline gelen Aston Martin markasıdır. Bu marka ile yola çıkacak olan 007 Aston Martin DB10 modeli ile filmde etkileyici sahnelere imza atacaktır.

Bu marka Bond’ un yeni arabası olma unvanını almakla gelecek nesillere ışık tutmayı ve geleceğin araba tasarım modellerini bu filmde kullanmayı düşünmektedir. Bu düşünce ile Aston Martin DB10 üretildi ve kusursuz tasarımı ile izleyicileri büyülemeyi başaracak olmanın gururunu taşımakta.

Agresif görünümüyle dikkat çeken bu araba markasının CEO su olan Dr. Andy Palmer James Bond için tasarlanmış bu aracın direksiyonunda Bond’un olduğunu görmek bizi çok gururlandırmaktadır diyerek bu durumdan duyduğu gururu açığa vurmaktadır.

Bu aracın üretimi özel olduğu için ısmarlama şeklinde üretime girecek olan bu araç sadece 10 adet üretilecektir.

007 James Bond Aston Martin DB10 Arabası İle Göreve Hazır
007 James Bond Aston Martin DB10 Arabası İle Göreve Hazır

Kaynak: Auto Express

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz